In 1975 zag ik in Rotterdam het levenslicht.  Hier ben ik opgegroeid en nog steeds woonachtig. Rotterdam heeft een prachtige skyline, die continu veranderd door aanbouw. Bij het tabje Rotterdam vind u de vele momenten die ik heb vastgelegd van deze veranderingen.

Ik ben begonnen met een simpele camera en merkte dat ik het leuk vond om te fotograferen. Het werd meer dan een hobby en zodoende ben ik op dit moment bezitter van een canon 7d met diverse lenzen en accessoires.

Op het gebied van de fotografie ben ik niet gefocust op één specifiek thema, maar altijd geïnteresseerd in diverse onderwerpen. De stad Rotterdam is een plaats waar ik menig uurtje verslijt met mijn camera, verder houd ik ook van macro, landschap, natuur, sport en evenementen fotografie.

In de loop der tijd ben ik stapsgewijs verder gegroeid en ben gedreven in het leren en verbeteren van mijn Fotografie. Wilt u een van mijn foto’s gebruiken? Laat dan een bericht achter in mijn gastenboek, kan ik de hoge resolutie beelden opsturen.  

Vindt u mijn foto’s mooi, dan zou ik het waarderen als u een berichtje achterlaat in mijn gastenboek.

Bedankt voor uw bezoek!
Met vriendelijke groet,
Henk Lecomte

PS
Ook maak ik trouwrapportages en portretten, zou u hier meer informatie over willen? Dan kunt u dit opvragen via het gastenboek.